Acceptam plata

cu vouchere/carduri de vacanta!

Dragii noștri clienți,

Pentru a veni în ajutorul celor care doresc să călătorească în Romania
și doresc să plătească contravaloarea serviciilor la care apelează cu
VOUCHERE/CARDURI DE VACANȚĂ, dorim să vă anunțăm ca:

Acceptam plata cu tichete/carduri de vacanță
EDENRED, SODEXO și UP ROMANIA!

Pensiunea Delta Miraj – Sulina

Va oferim cazare de exceptie in Sulina si
facilitati de agrement pentru o vacanta de neuitat

Va invitam sa petreceti clipe de neuitat in universul mirific al Deltei Dunarii. Pensiunea Delta Miraj va ofera cazare de exceptie in Sulina si facilitati de agrement pentru o vacanta de neuitat: partide de pescuit, plimbari cu barca de viteza sau catamaranul, trasee turistice, team building, birdwatching, piscina exterioara si multe altele. Transfer gratuit la sosire si la plecare din pensiune la locul de imbarcare/debarcare din Sulina. Pensiunea Delta Miraj este situata chiar pe malul Dunarii in localitatea Sulina. Pensiunea dispune de cazare in 19 camere duble spatioase si 1 camera family cu capacitate de 4 locuri, dotate modern. Toate camerele detin instalatii de climatizare.

Seara de pe terasa amenajata la Dunare, puteti sa priviti un superb apus de soare. In fata pensiunii, pe malul Dunarii gasiti locuri de pescuit si un debarcader modern.

„Delta Dunarii este un tinut exotic cu peste 1200 de specii de copaci si plante, cu cea mai bogata fauna ornitologica de pe continent (mai mult de 300 de specii, printre care colonii unice de pelicani) si ihtiologica (reprezentata de cc 100 de specii, din care amintim scrumbia de Dunare si sturionii, de la care se obtine pretiosul caviar).”

Delta Miraj este locul ideal de cazare in Sulina pentru a petrece concediul in Delta Dunarii, weekend-ul sau doar o partida de pescuit sau vanatoare. Fiind situata in orasul Sulina, pensiunea noastra este locul perfect de plecare in orice directie sau locatie din DELTA DUNARII.

REZERVARE PRIN EMAIL

Pentru rezervare va rugam sa ne trimiteți un mail pe adresa: rezervari@pensiunedelta-sulina.ro cu următoarele date:

  • Nume si prenume
  • Telefon
  • Data sosire
  • Data plecare
  • Nr. adulti
  • Nr. copii
  • Varste copii

Cazare in Sulina

Pensiunea Delta Miraj va ofera cazare in Sulina si facilitati de agrement pentru o vacanta de neuitat: partide de pescuit, plimbari cu salupe sau catamaranul, trasee turistice, team building, birdwatching, piscina exterioara si multe altele. Pentru ca totul este organizat ca la carte, nu ramane decat sa va bucurati de imprejurimi si de activitatile pe care Delta Dunarii vi le ofera si mai ales de bucuria noastra de a va fi alaturi cu ospitalitatea, curtoazia si prietenia noastra.

Accesul la plaja din Sulina (plaja cu cel mai fin nisip de pe tot litoralul Marii Negre) este asigurat de transportul local. Statia este  in spatele pensiunii, fiind astfel foarte usor de plecat si respectiv venit. Plaja din Sulina este unica, fiind locul unde apa dulce din Dunarea si apa sarata din Marea Neagra se imbratiseaza.

Pensiunea Delta Miraj este situata chiar pe malul Dunarii in localitatea Sulina. Pensiunea va ofera cazare in Sulina in 19 camere spatioase de 2 locuri si 1 camera family cu capacitate de 4 locuri, dotate modern. Delta Miraj este un loc special, creat cu mare atentie pentru detalii, aproape de natura, un loc care ofera tot confortul necesar unui concediu de vis.

Pensiunea Delta Miraj va asteapta cu o ambianta placuta, iar dotarile si serviciile oferite au fost gandite special pentru a satisface dorintele dumneavoastra. Pensiunea dispune de un restaurant spatios dotat cu terasa.

Delta Miraj – Cazare in  Sulina

Pensiunea este dotata cu 19 camere spatioase si 1 camera family

Pensiunea Delta Miraj este situata pe malul Dunarii in localitatea Sulina. Pensiunea Delta Miraj Sulina va ofera cazare in 19 camere spatioase de 2 locuri si 1 camera family cu o capacitate de 4 locuri, dotate modern. Pensiunea Delta Miraj va asteapta sa va bucurati de frumusetea naturii !