Pensiunea Delta Miraj – Sulina

Va oferim cazare de exceptie in Sulina si
facilitati de agrement pentru o vacanta de neuitat

DELTA MIRAJ va invita sa descoperiti cele mai frumoase peisaje din Delta Dunarii, sa cunoasteti obiceiurile locului, sa va delectati la o partida de pescuit sau la o plimbare cu barca pe canale sau la varsarea Dunarii in mare.

Ne gasiti in Sulina, oras aflat in Rezervatia Biosfera Delta Dunarii, direct pe malul bratului Sulina. Pensiunea Delta Miraj dispune de 19 camere spatioase de 2 locuri si 1 camera family cu capacitate de 4 locuri, dotate modern. Pensiunea dispune de bar-lounge, restaurant cu terasa, piscina exterioara, ponton de acostare la malul Dunarii si zona de relaxare amenajata.

Sulina este unicul oras al Deltei cu functie de port la Marea Neagra, la extremitatea estică a României. Sulina nu este legată direct de reţeaua de drumuri din România şi poate fi atinsă numai pe calea apei, fie pe Dunăre, fie pe Marea Neagră. Oraşul se întinde de-a lungul Dunării, cu cea mai mare parte a habitatului pe malul drept al Dunarii.

Pensiunea Delta Miraj este locul ideal de cazare in orasul Sulina pentru a petrece un concediul de neuitat in Delta Dunarii. Inca de la sosire, personalul noastra va intampina intr-o atmosfera relaxanta si va ofera toate informatiile necesare pentru o experienta de neuitat in Delta Dunarii.

Sulina va ofera o gama larga de activitati de relaxare si agrement: se poate face plaja, aceasta fiind renumita pentru nisipul cel mai fin de pe litoralul romanesc, se poate pescui, se pot observa pasarile, fauna si flora, se pot vizita obiectivele turistice ca: farul vechi, cimitirul maritim, turnul de apa, biserici, plimbari pe cheiul pitoresc al orasului. Iubitorii de pescuit gasesc aici cele mai bune locuri, indiferent daca doresc pescuitul stationar sau la rapitor.

Pensiunea Delta Miraj organizeaza excursii catre Padurea Letea, unde se pot vizita dunele de nisip, lacul sarat si stejarii seculari, catre gura de varsare a Dunarii in mare, catre salba de lacuri Rosu, Rosulet, Vatafu, Lumina. Seara, de pe pontonul din fata pensiunii se poate admira un minunat apus de soare.

REZERVARE PRIN EMAIL

Pentru rezervare va rugam sa ne trimiteți un mail pe adresa: rezervari@pensiunedelta-sulina.ro cu următoarele date:

  • Nume si prenume
  • Telefon
  • Data sosire
  • Data plecare
  • Nr. adulti
  • Nr. copii
  • Varste copii

Delta Miraj – Cazare in  Sulina

Pensiunea este dotata cu 19 camere spatioase si 1 camera family

Pensiunea Delta Miraj este situata pe malul Dunarii in localitatea Sulina. Pensiunea Delta Miraj Sulina va ofera cazare in 19 camere spatioase de 2 locuri si 1 camera family cu o capacitate de 4 locuri, dotate modern. Pensiunea Delta Miraj va asteapta sa va bucurati de frumusetea naturii !