Servicii oferite de Delta Miraj – Sulina

Va oferim servicii hoteliere, excursii in
Delta Dunarii, pescuit, birdwatching … etc.

Servicii hoteliere

Servicii hoteliere gratuite:

 • internet wireless in zona de receptie, bar, restaurant, camere;
 • sezlonguri si prosoape la piscina;
 • servicii de receptie, informatii turistice, etc.;
 • transfer gratuit la sosire si la plecare din pensiune la debarcader Sulina;
 • inchirieri biciclete;
 • fax, copiator.

Servicii hoteliere cu plata:

 • excursii optionale;
 • transfer catre locurile de pescuit;
 • organizare partide de pescuit la rapitor;
 • inchirieri barci cu motor cu barcagiu;
 • servicii de spalatorie si calcatorie.

Transferuri Tulcea-Sulina si retur

La Sulina se poate ajunge folosind urmatoarele tipuri de transport:

 1. nava clasica sau catamaranul (plecare la ora 13,3 din Tulcea) si dureaza 4 ore; – pret informativ 52 lei/persoana;
 2. nava rapida dureaza circa 1 ½ ore. Tel. informatii: 0720303893, ,0737259337). Plecare se face din Tulcea la ora 13,00.
  La rapida trebuie facuta rezervare din timp (tur, retur) – pret informativ 60- 70 lei/ persoana;
 3. transport privat – salupe particulare; pret: 60 lei, durata 1h si 40 minute;

Masina o puteti parca in Tulcea in locuri amenajate pentru 6 lei/ 24 ore. (parcare Casa Sindicatelor, pe bulevard paralel cu faleza, autogara) sau la Tulcea Port Aval, de unde turistii se imbarca in salupe private, cost 15 lei/24 h.

Excursii Delta Dunarii

Trasee cu plecare din Sulina:

 1. Sulina – Canalul Busurca – Canalul Vatafu Imputita Lacul Lumina, Vatafu si canale naturale din delta, aproximativ 3 ore;
 2. Sulina – Canalul Cardon – Canalul Barbosu – Canalul Letea-sat Letea – Padurea Letea – excursie de 6 ore;
  Padurea Letea este cea mai nordica padure subtropicala din Europa si singura padure de stejar din lume crescuta pe un grind maritim.
 3. Sulina – Canalul Busurca – Canalul Rosulet – Lacul Rosu – Rosulet si canale naturale din delta, 3 ore;
 4. Sulina – vizitare Far vechi – Varsarea Dunarii in Marea Neagra, Insula Pasarilor si Golful Musura, 3 ore; O excursie care nu trebuie ratată este până în locul unde Dunărea se varsă în mare, la farul vechi, unde două culori se întrepătrund armonios, ducând poveştile mai departe.
 5. Busurca – Rosulet – Rosu – canal Tataru – Sf. Gheorghe si retur 7 ore;

La cerere putem organiza si excursii private, iar pretul va depinde de barca folosita, durata solicitata si traseul ales.

Ambarcatiune

Pensiunea Delta Miraj Sulina dispune de barci cu motor de 5, 10 locuri si un catamaran de 12 locuri. Acestea sunt dotate cu banchete cu spatar si perne pentru un confort cat mai ridicat, cu o foarte buna stabilitate si siguranta. Fiecare persoana din barca va primi o vesta de salvare.

Pescuit in Delta Dunarii

Se poate pescui de pe pontonul din fata pensiunii Delta Miraj Sulina cat si pe canalele din spatele pensiunii. Pe bratul Sulina puteti sa va incercati norocul la somn sau avat, in timp ce pe canalul din spate cei mici se pot distra pescuind la undita. De asemenea, turistii doritori se pot opri la pescuit pe canalul de centura, in drum spre plaja. Totodata, putem organiza partide de pescuit la rapitor pe lacurile din zona, sau putem sa-i ducem pe cei interesati la locuri de pescuit de pe mal, urmand sa-i intoarcem la pensiune la ora dorita.

Birdwatching in Delta Dunarii

Romania este una dintre cele mai bune locuri din Europa pentru vizionarea pasarilor în ceea ce privește bogăția de specii rare si amenintate cu disparitie, si a numarului de pasari care nu se vad in alta parte de pe continent. De asemenea, este probabil cel mai puțin explorat.

Delta Dunarii – aproximativ 4000 de kilometri patrati de bancuri de nisip, lacuri, paturi de stuf, insule de vegetatie plutitoare si paduri – este cea mai spectaculoasa zona umeda din Europa si gazduieste sute de specii de pasari. În timpul verii, tiganusul, lopatarul, egreta alba, starcul galben, purpuriu si starcul de noapte, starcul pitic, pelicanul comun si cormoranul mic, toate pot fi vazute in numar mare. Mai multe specii interesante de rapitori, inclusiv vulturul codalb, eretele negru și soimul dunarean, pot fi vazute impreună cu specii de greluseli, chire si alte pasari de tarm.

Rezervare prin email

Poti face rezervare si prin email,
este simplu, comod si sigur

  Data sosire (zz.ll.aaaa)*:
  Data plecare (zz.ll.aaaa)*:
  Adulti*:
  Copii:
  Varsta copii:

  Servicii pensiunea Delta Miraj – Cazare in Sulina

  Servicii hoteliere gratuite & contra cost / Transferuri / Excursii Delta Dunarii / Pescuit

  Romania este una dintre cele mai bune locuri din Europa pentru vizionarea pasarilor în ceea ce privește bogăția de specii rare si amenintate cu disparitie, si a numarului de pasari care nu se vad in alta parte de pe continent. De asemenea, este probabil cel mai puțin explorat.